Tesla Model 3 bestellen

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van een Tesla Model 3?

Tesla Model 3 bestellen? Dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres! De Tesla Model 3 is dé auto waar autofans al jaren halsreikend naar uit hebben gekeken. De Tesla Model S en Model X stonden bij de liefhebbers namelijk al bekend om hun uitstekende techniek en design. Deze unieke kenmerken zijn nu terug te vinden in dit kleinere model. De Tesla Model 3 is nu eindelijk leverbaar! Bestel de Tesla Model 3 nu bij MisterGreen. Klik op onderstaande button.

Welke voordelen levert het bestellen van een Tesla Model 3 op?

Om te beginnen is de Tesla Model 3 net als zijn grote broers (Tesla Model S en de Tesla Model X) een baanbrekende auto in de markt van elektrische auto’s. De auto wordt gekenmerkt door zijn uitstekende techniek. Liefhebbers die de Rear-Wheel Drive versie van de Tesla Model 3 bestellen kunnen zo'n 380 échte kilometers ver rijden en naar 100 km/h accelereren binnen 6,1 seconden. Met de Performance uitvoering, die nu te bestellen en leverbaar is, is zelfs een werkelijk bereik van 460 kilometer mogelijk en een acceleratievermogen naar 100 km/h binnen 3,3 seconden. De aantrekkelijke leaseprijs is wel het belangrijkste argument om een Tesla Model 3 te bestellen. Deze maakt het voor veel meer mensen mogelijk om in een Tesla Model 3 te rijden!

Bij het bestellen van een Tesla Model 3 wordt er vanuit de fabriek al een complete auto geleverd die van alle gemakken is voorzien. Er hoeven dan ook weinig opties aangevinkt te worden. Momenteel wordt de Tesla Model 3 standaard met Tesla Autopilot afgeleverd. Met Autopilot accelereert, stuurt en remt de Tesla Model 3 zelfstandig en wordt er automatisch binnen de rijstroken gereden. Het fileleed en saaie rijden wordt daarmee verzacht en de voeten worden ontzien. Uiteraard wordt er wel geadviseerd om de handen aan het stuur te houden en goed op het verkeer te letten. Een Tesla Model 3 met extra opties bestellen? Bekijk dan hier het overzicht met extra opties.

Waarom is de Tesla Model 3 de ideale auto om te bestellen?

De Tesla Model 3 is ideale auto om te bestellen. Het model heeft een compact formaat en is makkelijk te hanteren in het dagelijks gebruik. Zo manoeuvreer je gemakkelijk door smalle paadjes van steden en dorpen en parkeer je eenvoudig. Het interieur is een evolutie van de bestaande Tesla modellen. Het is minimalistisch en van topkwaliteit. De gelukkigen die een Tesla Model 3 bestellen krijgen standaard een groot multifunctioneel touchscreen. Hiermee kan je vrijwel de hele auto besturen. Door mooi afgewerkt hout of zwarte glansdelen heeft het interieur een luxueuze uitstraling. De stoelen zorgen voor een comfortabele zitervaring.

Wanneer vindt de levering plaats wanneer ik een Tesla Model 3 bestel?

Momenteel ligt de levertijd op zo'n twee maanden na bestelling. Dit zijn de uitvoeringen die nu te bestellen zijn: Model 3 (RWD), Model 3 Long Range (Dual Motor AWD) en Model 3 Performance (Dual Motor AWD).

Overtuigd om een Tesla Model 3 te bestellen? Stel dan je eigen auto samen. Klik hieronder om jouw Tesla Model 3 samen te stellen en te bestellen.

    Onze klanten over MisterGreen

    "Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

    Jeffrey Werner, Tech Bakery