Nieuwste Tesla Next Gen Roadster

Afgelopen nacht was de grote onthulling van de langverwachte Tesla vrachtwagen. Naast de onthulling van de volledig elektrische vrachtwagen, kwam Musk met nog een verrassing: de nieuwe Tesla next generation Roadster.

Extra onthulling

In aanloop naar de onthulling van de Tesla vrachtwagen gaf Musk al eens aan dat er wellicht iets meer onthuld zou worden dan alleen de vrachtwagen. En deze extra onthulling, overtrof alle verwachtingen! Uit een van de onthulde vrachtwagens kwam de nieuwe Tesla next gen Roadster rijden. Tesla’s hoofddesigner Franz von Holzhausen kwam met een prachtige nieuwe roadster aanrijden.

Strijd

Deze nieuwe generatie Roadster is het jongere broertje van de auto waar het bij Tesla allemaal mee is begonnen in 2008, de Tesla Roadster. De nieuwe Tesla next gen Roadster zal de snelst accelererende auto ooit zijn. De auto zal kunnen acceleren van 0 tot 100 km/h in slechts 1,9 seconden!!

Waarom we zo iets waanzinnigs bouwen? Musk: ''De reden dat we deze auto bouwen, is om de genadeklap uit de delen aan de brandstofauto’s. Deze auto breekt wereldrecords!''

Specificaties

  • 0 - 100 km/u: 1,9 seconden
  • Power: 10.000 nm koppel
  • Actieradius: 998 km
  • Batterijcapaciteit: 200 kWh
  • Topsnelheid: 300+ km/u
  • Aandrijving: 3 elektrische motoren
  • Ruimte: 4 passagiers
  • Extra: afneembaar dak
  • Productie vanaf: 2020

Met een batterijcapaciteit van 200 kWh heeft de auto een mogelijk bereik van 1.000 kilometer. 200 kWh zal Tesla’s grootste batterijcapaciteit zijn en is zelfs het dubbele van de batterijcapaciteit van Tesla’s huidige vlaggenschip de P100D en 100D. Om een beetje een beeld te krijgen van de mogelijkheden gaf Musk aan dat de Roadster van San Francisco tot aan Los Angeles en terug kan rijden, zonder te hoeven te stoppen om te laden!

Reserveer nu alvast de next-gen Tesla Roadster bij MisterGreen!

Op de hoogte blijven?

Wil je het laatste nieuws over Tesla, MisterGreen of andere interessante artikelen in je mailbox ontvangen? Laat dan hier je emailadres achter.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery