Waarom een Tesla leasen bij MisterGreen?

We geven je 11 redenen

Als eerste in Nederland – en misschien wel de hele wereld – startte MisterGreen in 2008 met de lease van uitsluitend elektrische voertuigen. Maar waarom zou je met ons in zee gaan, en niet met een andere partij? Nou, om deze elf redenen:

 1. Dé Tesla-specialist
  MisterGreen en Tesla kennen elkaar door en door. We werken al jaren uitstekend samen en sparren vaak over nieuwe ontwikkelingen.
 2. Scherp op de prijs
  Door onze goede relatie met Tesla hebben we aanvullende afspraken gemaakt en kunnen we je de scherpste prijs bieden.
 3. Digital lease company
  MisterGreen werkt zo digitaal mogelijk. Hierdoor hoef jij minder te doen, is alles lekker snel geregeld en bespaar je – letterlijk – een hoop papierwerk.
 4. Full Operational Lease
  Full Operational Lease heeft een hoop voordelen. Zo gebruik je de auto zo lang en vaak als je wilt, zonder het economisch risico van kopen of Financial Lease. We hebben de verschillen tussen Full Operational Lease en Financial Lease voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier.
 5. Full Service Provider
  MisterGreen ontzorgt je volledig, bijvoorbeeld in het onderhoud van je auto. Bovendien betaal je elke maand hetzelfde en weet je dus precies waar je aan toe bent.
 6. Pechhulp Service door heel Europa
  Waar je ook bent in Europa, bij pech of schade staat de MisterGreen Alarmcentrale 24/7 voor je klaar. We zorgen dat je auto bij een MisterGreen Autohersteller terechtkomt en regelen vervangend vervoer in een vergelijkbare klasse. Zodat jij je eindbestemming gewoon bereikt.
 7. MisterGreen GoldCard
  Maak gebruik van ons Fastcharging Network en laad je auto op bij A-locaties.*
 8. Duurzaam statement
  MisterGreen richt zich als enige leasemaatschappij volledig op elektrisch rijden. Ons wagenpark bestaat voor 95% uit Tesla’s.
 9. ProDrive-training
  Elektrisch rijden is even wennen. Om toch veilig de weg op te kunnen, krijg je van ons een ProDrive-training cadeau.
 10. Extra service
  We leasen niet alleen, maar adviseren je ook dagelijks. Bijvoorbeeld over laadpalen of zonnepanelen. En over je Tesla natuurlijk!
 11. Collectiviteitskorting op je verzekering
  Als particulier kan het kostbaar zijn om je Tesla te verzekeren. Niet bij MisterGreen: we letten niet op je schadeverleden en hebben een collectiviteitskorting. Zo blijft je leaseprijs relatief laag en kom je niet voor verrassingen te staan.

* Aan deze uitspraak kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend

Weten hoe het is om in een Tesla te rijden van MisterGreen? Lees het verhaal van één van onze klanten hieronder.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery