Ready2Share bij MisterGreen

💚 Ideaal voor bedrijven

💚 De groenste leaseoplossing

💚 Rijd voordelig een Tesla

💚 Uit voorraad leverbaar

Tesla Voorraad MisterGreen
Zakelijke lease

MisterGreen voorziet jouw bedrijf van Tesla’s voor zakelijk gebruik

Ready2Share geeft jou de mogelijkheid de mobiliteitsbehoefte van jouw bedrijf en je werknemers efficiënt in te vullen. Door middel van een reserveringsmodule of gewoon mondeling kunnen de auto(‘s) worden gereserveerd voor zakelijk en privégebruik. Op deze manier wordt jouw wagenpark efficiënt en duurzaam ingezet.

MisterGreen zorgt ervoor dat jouw bedrijf één of meerdere Tesla's ter beschikking heeft voor zakelijk gebruik. Jij bepaalt welke werknemer(s) gebruik kunnen maken van de auto’s.

De werknemers krijgen een eigen tag waarmee zij een zakelijke rit kunnen starten. Zo is er altijd zicht op de rittenregistratie en kan er worden bijgehouden door wie en wanneer er schades of boetes zijn gereden. Daar is dus geen complexe of dure wagenparkbeheer software meer voor nodig. Met de zakelijke MobiKey tags mag er uitsluitend zakelijk gebruik worden gemaakt van de Ready2Share auto en niet privé worden gereden.

Efficiënt delen van de Ready2Share Tesla met Mobi2Share

Natuurlijk willen wij stilstand zo veel mogelijk voorkomen, dus naast zakelijk gebruik kan de Ready2Share Tesla ook worden gedeeld met anderen. Dit kan zowel zakelijk als privé via een externe verhuurder, Mobi2Share. Deel de Ready2Share Tesla bijvoorbeeld met andere werknemers, andere bedrijven, vrienden, familie of buren. Je kunt de auto delen met wie je maar wilt, mits zij lid zijn van Club Mobi2Share.

Iedere privégebruiker sluit zelf een lidmaatschap af bij Club Mobi2Share en kiest de gewenste kilometerbundel. De gebruiker ontvangt een MobiKey tag van het bedrijf MobiKey voor dit privégebruik. In het geval van meerdere auto’s kan dezelfde zakelijke of privé MobiKey tag gebruikt worden voor elke auto. Zo wordt geregistreerd wie, wanneer en hoeveel in een auto heeft gereden.

De auto mag onder geen beding worden onderverhuurd of privé gebruikt aan iemand die niet lid is van Club Mobi2Share. Gebruikers kunnen zakelijk en privé rijden in een goed uitgeruste Ready2Share Tesla wanneer zij daar gebruik van willen maken.

Tesla model Y display
"Met MisterGreen Ready2Share kan ik gemakkelijk mijn auto zakelijk en privé delen met mijn vrouw of buurman. Alles wordt automatisch bijgehouden en apart gefactureerd."— Joris de Roo - City State B.V. in Amsterdam

Een voorbeeld

Jouw bedrijf least 2 Tesla’s voor bezoeken aan klanten. Er zijn 4 werknemers die de auto’s zakelijk gaan gebruiken, voor deze werknemers is er een (zakelijke) MobiKey tag.

Elke werknemer krijgt een app op zijn smartphone die de auto herkent. De auto wordt ontgrendeld door de app, de werknemer checkt in met de (zakelijke) MobiKey tag en kan wegrijden. Voor een privé rit werkt dit hetzelfde, alleen wordt er dan ingecheckt met de privé MobiKey tag van de Club Mobi2Share.

MisterGreen regelt dat de auto’s bij jouw bedrijf worden geparkeerd, zodat er gemakkelijk over de auto’s kan worden beschikt. Het maakt niet uit met welke auto wordt gereden, alle combinaties zijn mogelijk en eenvoudiger dan één factuur per maand kan het nauwelijks. Het lidmaatschap voor het privégebruik is voor rekening van de leden zelf.

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Laat hier jouw gegevens achter en onze sales adviseurs nemen contact met je op.

Ready2Share samengevat

 • Lage stilstand van jouw wagenpark

 • Voordelig een goed uitgeruste Tesla als zakelijke (pool)auto

 • Alles op 1 factuur, inclusief laden

 • Voordelig privé rijden voor jouw werknemers, familie en vrienden

 • Bijdragen aan een betere wereld 💚

Veelgestelde vragen over Ready2Share

Kan ik de rittenregistratie van een Ready2Share auto inzien?

Dat kan, voor de zakelijke kilometers kun je via MobiKey een uitdraai ontvangen. Per uitgegeven tag van MobiKey kun je daarmee de gereden kilometers en tijdstippen inzien.

De ritten die gemaakt worden door autodelers kunnen zij ook zelf inzien via Mobi2Share.

Uit welke auto's kan ik kiezen als Ready2Share auto?

Je kunt uit alle beschikbare MisterGreen Tesla occasions kiezen, bijvoorbeeld de Model S of Model X. Zo garanderen we dat je snel de weg op kunt in een Tesla naar jouw keuze. Aan onze sales adviseurs kun je je voorkeur doorgeven en zoeken jullie samen naar jouw perfecte Tesla.

Wat is Mobi2Share?

Mobi2Share is onze partner met wie wij samen het Ready2Share product in de markt zetten. Wij leveren het zakelijke leasecontract, Mobi2Share zorgt ervoor dat het delen van de Tesla wordt gefaciliteerd. We bundelen onze krachten om zo elke gebruiker een zorgeloze rit te bezorgen.

Kan ik mijn MobiKey uitlenen aan anderen?

Nee, een MobiKey is een persoonlijke tag en kan hierdoor niet aan anderen worden uitgeleend.

Als je een auto reserveert met je tag, moet je er zelf in rijden. Je tag delen is niet toegestaan.

Anderzijds, als een vriend(in) of familielid een auto nodig heeft, kun je ze een eigen tag aanbieden. Neem contact op met Mobi2Share. Ook kunnen zij een km abonnement afsluiten bij Mobi2Share.

Wat is er inbegrepen in een Ready2Share contract?

De volgende componenten zijn inbegrepen:

 • Afschrijving
 • Rente
 • Belastingen
 • Verzekering
 • Reparaties & Onderhoud
 • Banden
 • Winterbanden
 • Vervangend vervoer (vanaf 24 uur)
 • Pechhulp EU
 • Laadkosten
Hoe worden de gereden kilometers verrekend?

Dankzij het gebruik van persoonlijke MobiKey kunnen eventuele kilometers buiten de afgesproken kilometerbundel verrekend worden met de juiste gebruiker. Zakelijke kilometers worden van te voren afgesproken en gefactureerd naar het bedrijf door MisterGreen. Privé kilometers worden via Mobi2Share verrekend.

Hoe worden de privé kilometers van delers verrekend?

Deze kilometers worden verrekend door onze partner Mobi2Share.

Hoe worden de zakelijke kilometers verrekend?

Voor bedrijven bepalen we de zakelijke kilometers vooraf en factureren we maandelijks vooruit, altijd via een automatische incasso.

Hoe kunnen verschillende gebruikers de Tesla openen?

Via een app reserveer je een auto als deler en in dezelfde app kun je de auto ontgrendelen. Meerdere gebruikers hebben zo toegang tot dezelfde auto.

Hoe wordt bijgehouden wanneer de auto zakelijk of privé gebruikt word?

Er wordt hardware in de vorm van een kastje ingebouwd in de auto waarmee elke gebruiker met behulp van zijn/haar persoonlijke MobiKey de rit kan starten. Via de MobiKey worden de kilometers per persoon per rit geregistreerd.

Kan ik gebruik maken van Ready2Share als particulier?

Ja, dat kan! Wanneer je gebruik wilt maken van het privé rijden van een Ready2Share Tesla, kun je contact opnemen met onze partner Mobi2Share. Zij regelen het privégebruik van de Tesla.

Waarom MisterGreen?

MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now! Wij hebben uitsluitend elektrische auto’s in ons wagenpark en zijn trots op onze 4.500 wereldreddende EV’s. Save the world, drive EV!

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar Tesla expert

⚡️ De Model Y voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit