Tesla Typetje: welke Tesla-rijder ben jij?

Door de introductie van de Model 3 is het rijden van een Tesla voor meerdere mensen toegankelijker geworden. Hierdoor zien we de laatste tijd verschillende Tesla typetjes rijden. Tot welke behoor jij?

Zie hier wat voor Tesla rijder jij bent:

De familie man/vrouw

Als bestuurder van het gezin is het voor jou belangrijk dat je familie veilig vervoerd kan worden. Ook is het belangrijk dat het hele gezin in de auto past. Doordat er in de Tesla’s geen motor zit, heb je onverwachts veel extra ruimte in de auto zelf. Ook zijn alle auto’s vijfdeurs (behalve de Roadster): ideaal wanneer de achterbank ook veel gebruikt wordt. Conclusie: de meeste Tesla’s zijn familie-auto’s en dus perfect voor jou.

De milieuactivist

Helaas is niet al het vervoer te regelen met je fiets. In sommige gevallen heb je toch écht een vervoersmiddel nodig dat jou verder (of sneller) van a naar b brengt. Dit doe je uiteraard niet met een auto die rijdt op fossiele brandstof. #EndFossilFuel now! De elektrische Tesla is een perfecte manier om milieuverantwoord auto te rijden.

De competitieve

Winnen is jouw “middle name”! Bordspelletjes, een playstation-game óf een optrek-battle bij het stoplicht: jij gaat voor de winst. Jouw elektrische Tesla compenseert in ieder geval een verloren potje met Fifa, want verliezen bij het stoplicht gaat niet meer gebeuren.
*Noot: uiteraard houd jij je altijd aan de verkeersregels en zorg je ervoor dat je alleen snel optrekt als het veilig is. *

De YUP

Hey YUP, jou hoef ik niet uit te leggen dat deze afkorting voor Young Urban Professional staat! Je rijdt een Tesla omdat dit bij je lifestyle past. Dat dit toevallig ook goed is voor je imago is mooi meegenomen.

De zakenman/vrouw

Je zit veel in de auto, dus hier heb je comfort nodig. Daarnaast is het belangrijk om representatief over te komen als je een zakelijke afspraak hebt. Wanneer je jouw Tesla parkeert bij je zakelijke afspraak zorg je in ieder geval voor een goede eerste indruk.

De gadget geek

Artificial intelligence, virtual reality, drones, de nieuwste telefoon; termen en producten waar jij mee bekend bent. Je bent op de hoogte van alle nieuwste snufjes. Een gloednieuwe “high-tech” auto kan in jouw assortiment niet ontbreken. Gelukkig zit jij gebakken met jouw Tesla.

De econoom

Jij maakt keuzes gebaseerd op cijfers. En wat is financieel de meest interessante optie om te leasen? Juist: een Tesla Model 3. Met haar lage bijtelling én high quality heeft de Model 3 de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdelijke typetjes:

De Corona-indammer

Normaal gesproken volg jij je eigen plan, maar in het voorjaar van 2020 was je een brave burger. Je volgde de adviezen op van onze Minister-President Rutte en bleef zo veel mogelijk thuis. Jouw Tesla maakte op dit moment dus minder kilometers dan gebruikelijk. 1 voordeel: vanaf de bank of eetkamerstoel kon je wel je wonderschone EV bewonderen door het raam.

De OV-ontloper

Gelukkig ziet de wereld er sinds juni 2020 weer rooskleuriger uit. Nederland start langzaam weer op en het wordt overal weer drukker. Maar jij ziet het niet zitten om op ieders lip te zitten (met een mondkapje op) in het OV. Jij pakt in plaats van het OV de EV: go Electric Vehicle driver!

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery