Tesla autopilot Full Self Driving Actie

Uit onderzoek blijkt dat 86% van onze klanten met Full Self Driving nooit meer anders wil.

"Het brengt meer gemak, autonoom rijden is de toekomst en rijden met Full Self Driving is veiliger", aldus onze klanten. Vanaf 1 juli gaat de prijs van Full Self Driving omhoog en daarom komt MisterGreen met de Full Self Driving actie speciaal voor alle early adopters! Een speciale actie waar we Full Self Driving tegen een erg laag maandbedrag aanbieden. Zo laten we onze klanten proeven aan de toekomst van autonoom rijden.

Autonoom rijden is de toekomst

Uit ons onderzoek blijkt dat 88% gelooft dat we binnen 10 jaar volledig autonoom rijden. Het merendeel van die groep gelooft zelfs dat het binnen vijf jaar mogelijk is! Full Self Driving is bij onze verre westerburen aan de andere kant van de oceaan (lees: Verenigde Staten) al een grote hit, het wachten is op aanpassingen in de wetgeving binnen Europa om ook volledig autonoom te kunnen rijden. De huidige functionaliteiten van Full Self Driving komen al dichtbij het volledig autonoom rijden. Nog even en we zijn passagier van onze eigen auto.

20% minder schades per jaar

Vanuit onze ervaring en het Tesla Impact report kunnen wij melden dat rijden met Full Self Driving software veiliger is dan zelf een voertuig besturen. Tesla's zijn de meest veilige auto's op dit moment. Dat blijkt ook uit het Telsa Impact Report van 2019. Op plek 1, 2 en 3 van meest veilige auto’s staan de Tesla Model 3, Tesla Model S en Tesla Model X.

Eenmalige aanschaf?

Tesla biedt, op moment van schijven, Full Self Driving aan voor € 6400,-. Vanaf 1 juli 2020 wordt dit bedrag opgehoogd met € 1000,- en dat is een bedrag dat de consument niet 1, 2, 3 zal uitgeven zonder daar goed over na te denken. Om het onze klanten gemakkelijker te maken hebben wij de Full Self Driving actie speciaal voor alle early adopters. Deze actie houdt in dat we onze klanten laten profiteren van een maandbedrag dat onder de kostprijs ligt. Bekijk hieronder een tweet van Elon Musk over Full Self Driving.

The FSD price will continue to rise as the software gets closer to full self-driving capability with regulatory approval. It that point, the value of FSD is probably somewhere in excess of $100,000.

— Elon Musk (@elonmusk)

Is dit het moment?

Ja! Wil jij de wereld verbeteren, profiteren van laag maandbedrag, meer rijgemak en ook nog eens veiliger de weg op?