Ontmoet Tom van ZO collectief, al meerdere Tesla's klant bij MisterGreen

Datum: 19-4-2023

MisterGreen als leasemaatschappij

Tom, ondernemer en eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder het ZZP-er platform ZO Collectief, is al jaren klant bij MisterGreen.

Via een kennis, werkzaam bij MisterGreen, kwam hij destijds in contact.

“Na het aangeven van mijn interesse in een zakelijke leaseauto, kwam ik binnen 2 dagen in contact met accountmanager Coen. Ik had nog niet eerder een auto geleasd en had een hele lijst aan vragen. Ik was wel onder de indruk van het aerodynamische design van Tesla en wist al wel dat ik een auto van dit merk wilde. Het gesprek, dat volgens mij ruim een half uur duurde, was verhelderend en gaf mij veel vertrouwen. Geen addertjes, duidelijke uitleg over de verschillende modellen en leasebedragen en het allerfijnste: een snelle levering van mijn leaseauto.”

“MisterGreen biedt mij een zorgenvrije autorit”

Tesla Model Y

“Er waren een aantal eisen waar de auto aan moest voldoen: ruim, comfortabel en voldoende range om de reisafstand te kunnen overbruggen. Eerder reed ik een Model S, en wilde niet inleveren op comfort. De Model Y is efficiënt in verbruik, super snel, heeft een geweldige stereo sound, is veilig en onderhoudsvrij en door de updates wordt de auto steeds beter, naarmate deze ouder wordt. Absoluut een auto waar ik over de gehele linie van onder de indruk ben.”

Tesla kennis

MisterGreen heeft als leasemaatschappij alleen maar Tesla’s in haar vloot. Ontstaan vanuit een missie naar een groenere wereld, zonder fossiele brandstoffen.

Hoewel Tesla vooral bekend staat om het mainstream maken van elektrische auto's, is dat niet het enige. Het heeft ook andere innovaties die verband houden met voertuig- en batterij technologieën. Tesla is bijvoorbeeld hard aan het werk om zijn zelfrijdende technologie te verbeteren, in de hoop het eerste autobedrijf te zijn dat volledig zelfrijdende mogelijkheden introduceert, het FSD ofwel Full Self Driving.

“Doordat MisterGreen sinds 15 jaar alleen maar Tesla’s verleased zie ik ze ook als kenniscentrum. Ik had onlangs een vraag over een software update van mijn Tesla en liep daarin vast. Via support kreeg ik een duidelijke uitleg, waarmee ik direct aan de slag kon.

Vervangende auto

“Kort nadat ik mijn auto kreeg, had ik autopech" Niet ernstig, maar ik moest wel een vervangende auto. Nog dezelfde dag was dit geregeld en kon ik weer de weg op. Deze garantie bieden ze bij het afsluiten van een contract. Zeggen is één ding, maar ook de daad bij het woord voegen, is niet vanzelfsprekend en dat geeft veel vertrouwen.”

Wil jij net als Tom onderdeel uitmaken van de meeste groene leasemaatschappij van Nederland? Vul de configurator in!

tom maarsman klant bij mistergreen