Een snellaadstation adopteren, wat kost dat?

Wil je een snellaadstation adopteren? Adverteren op een snellaadstation is een geweldig plan. Duizenden forensen passeren dagelijks onze snellaadstations op de A-locaties langs snelwegen in de Randstad en zien dan ook reclame van jouw bedrijf. Door één van onze snellaadstations te adopteren geniet jouw merk niet enkel van optimale zichtbaarheid, maar ook van het positieve imago dat elektrisch rijden heeft. Een imago dat steeds meer consumenten en bedrijven waarderen.

100% DUURZAAM

De snellaadstations zijn dertien meter lang en vijf meter breed en beschikken over een acht meter hoge zuil waar de prijs voor het laden op wordt gecommuniceerd. Al deze ruimte is beschikbaar voor marketinguitingen die jouw merk een flinke boost kunnen geven. De stijlvolle overkapping is voorzien van zonnepanelen die via de snelladers de elektrische auto’s van schone stroom voorzien. Alle laadstandaarden zijn aanwezig (CCS Combo, CHAdeMO en Mennekes). Voor Tesla’s hangt er altijd een CHAdeMO Adapter klaar om tot maximaal 250 kilometer per uur op te laden.

Draag bij aan de verduurzaming van Nederland

Het adopteren van een snellaadstation vergt een investering van €2.500,- per maand. Voor dit bedrag wordt je merk blootgesteld aan duizenden automobilisten die dagelijks het snellaadstation passeren. Jouw merk zal dag en nacht positief geassocieerd worden met het duurzame imago van elektrisch rijden. Wil jij jouw merk een duurzame boost geven? Neem direct contact op om de mogelijkheden voor adverteren te bespreken.