Toyota Proace Electric

Van A naar Beter voor de wereld

Diesel, dat is toch iets van vroeger?

Rijd de volledig elektrische Toyota Proace Electric bij MisterGreen. #EndFossilFuel, want met de Proace Electric zal je nooit meer in één adem diesel en bestelwagens noemen. Je leest op deze pagina alle informatie over de elektrische alleskunner en kan hem bestellen door een vrijblijvende offerte aan te vragen via het formulier.

Meer over de Toyota Proace Electric

Een echte bestelwagen, maar dan elektrisch

Met de Toyota Proace Electric geniet je van zorgeloos elektrische rijden met een actieradius tot 330 km WLTP en lever je niet in op comfort. Zo is elk ritje in de stad en daarbuiten zonder range anxiety en laad je gemakkelijk jouw bestelwagen op in maximaal 50 minuten. Daarnaast is elektrisch rijden per kilometer goedkoper in vergelijking met fossiele brandstoffen en bespaar je daarmee bedrijfskapitaal, wel zo lekker toch? De Toyota Proace Electric heeft een laadruimte van maximaal 6,6 m3 en vervoer je bijna alles van A naar Beter voor de wereld.

En van binnen dan?

Toyota Touch-Pro mediasysteem

De Toyota Proace heeft een 7 inch touchscreen met Toyota Pro-Touch multimedia systeem en Apple CarPlay of Android Auto en navigeer je jouw weg gemakkelijk naar de volgende klus. Moet je even wachten of werk je vanuit de auto dan kan je gemakkelijk gebruik maken van de Mobile Office en creëer je gemakkelijk een mini-bureau.

Specificaties Toyota Proace Electric

Max 330km WLTP range met de 75 kWh batterij

Snellaadtijd vanaf 40 minuten

Laadvolume tot 6,6 m3

Apple CarPlay & Android Auto

Combimeter

De combimeter toont informatie zoals het elektriciteitsverbruik en de capaciteit van de batterij gemakkelijk op je dashboard. In één oogopslag zie je de status van de batterij en het voertuig.

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrische naar de volgende klus.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Proace Electric voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit, mits beschikbaar in Nederland

Lease jouw Toyota Proace Electric bij MisterGreen

en zeg vaarwel tegen diesel en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.