Kees Roelandschap

Inside Sales & FSD Expert

2 jaar in dienst bij MisterGreen

Hi Kees, kan je iets over jezelf vertellen?

Hi, ik ben Kees Roelandschap. Ik ben 30 jaar en werk sinds 2 jaar bij MisterGreen op de afdeling Sales. Sinds ongeveer 1,5 jaar woon ik samen met Liz op de Keizersgracht in Amsterdam. Een heerlijke plek om te wonen en lekker dichtbij werk.

Hoe lang werk je al bij MisterGreen?

Ik ben in september 2019 begonnen bij MisterGreen toen de bijtellingsgekte vol aan de gang was. De Model 3 was toen de best verkochte EV en misschien wel auto van dat jaar. Meer dan 30.000 Model 3’s zijn er toen uitgereden. De dagen waren bijna te kort om alles en iedereen te kunnen helpen.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden?

Ik ben samen met mijn collega Coen verantwoordelijk voor het opvolgen van leads en uiteindelijk zo veel mogelijk leasecontracten af te sluiten. Daarnaast vind ik het ook leuk om de concurrentie in de gaten te houden en ook andere zaken op te pakken. Bijvoorbeeld door evenementen voor onze klanten te organiseren om ze bekend te maken met de Full Self-Driving software van Tesla. Daarnaast vind ik het leuk om me te verdiepen op het gebied van wetgeving rondom deze software.

Hoe is de werksfeer bij MisterGreen?

Ik zou de werksfeer bij MisterGreen omschrijven als een informele, ongedwongen omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is dynamisch, iedereen is gemotiveerd, positief en betrokken. Naast het uitvoeren van je werkzaamheden heb je ook ruimte om te ontspannen door met collega’s een potje te tafeltennissen, de Zweedse puzzel in Het Parool of een bakje koffie te drinken in de gang. In de middag gaan we vaak een rondje wandelen, goed voor de gezondheid en teambuilding!

Wat doe jij over 3 tot 5 jaar bij MisterGreen?

Ik werk over 3-5 jaar nog steeds met plezier bij MisterGreen. Ik zie mezelf op korte termijn een stap maken naar Accountmanagement en zou graag mijzelf verder willen blijven ontwikkelen binnen Sales en wellicht bij andere afdelingen wat te ‘proeven/leren’

Waarom moet je bij ons komen werken?

Werken bij MisterGreen is leuk omdat je met allemaal betrokken, positieve en enthousiaste collega’s samenwerkt binnen een stimulerende en ongedwongen omgeving. De werkgever heeft het beste met haar werknemers voor en biedt ze de ruimte die ze nodig hebben en nog veel meer. Zo is er dagelijks een geheel verzorgde complete lunch, hebben we op de vrijdag ontzettend leuk borrels en gaan we eens per jaar op teamtrip. Dat is veruit het leukste tripje van het jaar waarbij je je collega’s nog beter leert kennen en bevriend raakt.

Heb je een ontwikkeling gezien bij de klanten de afgelopen jaren? Bijvoorbeeld in hoe zij omgaan met duurzaamheid?

Klanten zien steeds meer de toegevoegde waarde van elektrisch rijden in en de ‘range anxiety’ wordt steeds minder. Vaak hoor je dat mensen zich al bijna schamen dat ze nog steeds in zo’n vervuilende Diesel rijden, ze willen graag bijdragen aan een schonere, duurzamere wereld door in een EV te gaan rijden. Dan kies je uiteraard voor de beste, een Tesla!

Kan je een leuke situatie vertellen; iets ludieks of iets grappigs of iets wat je gewoon superleuk vindt van het werken bij MisterGreen?

Het leuke aan werken bij MisterGreen is misschien wel dat ik bijna elke dag de slappe lach heb. Kan me genoeg mooie dingen herinneren van de teamtrip maar dat is niet in woorden uit te drukken, je moet het gewoon meemaken en daarvoor moet je toch echt bij MisterGreen werken!

Daarnaast is een grote pré van werken bij MisterGreen dat je elk jaar met een Tesla op vakantie kunt en in de weekenden/avonden kan gebruiken als je dat wil of nodig hebt